Amikor rátaláltam a Hölgyek örömére” programra, igazából rögtön éreztem ilyesmire van szükségem.

Jártam már más swinger klubokban, de a legtöbb önszervező összejövetelektől  eltérő kalandokra vágytam.

   Vannak olyan vágyaim amiket csak én ismerek. Gondoltam egy merészet és kerekperec megírtam amit szeretnék: 4-5 férfival szeretnék egyszerre együtt lenni, vaginálisan és befejezésül élvezzenek rám.

20-45 év közötti, aki ápolt, jó megjelenésű, nem túlsúlyos és átlagos (esetleg átlag feletti) mérettel rendelkezőkkel szeretnék "barátkozni".

   Utána még telefonon egyeztettünk néhány részletet és még a találkozó előtt igent kellett mondani a jelenkezőkre (email alapján),
a szervező részéről igazán jól sikerült a szűrés, ezzel sem volt sok dolgom.

    Elérkezett a nagy nap, nagyon izgultam már napokkal előtte.Taxival mentem a helyre, (nem forgalmas környék), kicsit előbb, mint a Többiek, volt időm készülődni és sikerült a helyszínt (királyi szoba) is kiválasztani. Később érkezett egy-két helyes pasi akikkel, miután bemutattak minket egymásnak, italozgattam és beszélgettem egy kicsit. Miután gyűjtöttem egy kis bátorságot a szabályok ismertetése után, szobára mentem a fiúkkal... nos ami ezek után történt az maga  a földi paradicsom.

   Próbáltam mindenkivel foglalkozni, de ekkora létszámnál igazából mindenképpen nekem jutott a legtöbb kényeztetés. Minden erogén zónámra jutott egy izgató tapintás és megállás nélkül dugtak, nem volt idő pihenőre és az orgazmusaim egymást követték. Amikor megláttam magam a plafonon lévő tükörben, mintha egy római istennő buja álmába pillanottam volna bele, s ez még inkább fokozta az élvezeteket, hiszen amit eddig titokban filmeken néztem most a bőrömön éreztem. Néha hallottam, hogy a férfiak rólam beszélnek, hogyan fognak osztozni rajtam, hogy mi a legizgatóbb bennem, ez még inkább felhevített. Nemt tudom mennyi ideig tartott ez a mámoros kaland, de mindenki részt vett benne, Rólam szólt és arról hogyan lehet minnél több kombinációját kiteljesíteni a kéjnek. Összhangba kerültünk hamar és rengeteg csókot kényeztető simogatást finom izgatást kaptam.

   Még mindig a történtek hatása alatt vagyok, ez idő alatt tényleg az én örömömről volt szó és a mennyekben jártam, néhány erős angyallal karöltve. Igazán jó partnereket sikerült keríteni, amit ezúton is köszönök. Sokan mondják, váltsd valóra az álmaid,nekem most sikerült az egyik legmerészebbet.

 

Ui.: Akit nem akartam, hogy tudja, nem tudta meg! J

 

Vissza

 
 

u  következő oldal

 

 

                                          Hölgyek vágyai titkos vágyak ismerkedési lehetőség álarcos party buli nőknek buli hölgyeknek titkos randi erotikus játszótér felnőtteknek
                                          erotika szex szexuális szabadság szexualitás